Terras

aa-B&W-96dpi-cMartinPluimers-DSC_4019 copy11807776_1198584323502191_1204694693539821911_okoos steef kiosk

Het terras van Fietsverhuur Amsterdamse bos de Boshalte, is zeker een tussenstop waard. Het is een bijzonder terras waar de sfeer jazzy en ontspannen is. Een plek voor jong en oud, toeristen en buurtbewoners. Er staan hand beschilderde tafels, door Natasja van der Jagt, waaraan een spelletje schaak gespeeld kan worden en het genieten is van een Professor Grunschnabel ijsje of van een niet te versmaden “Bosti”, een heerlijke tosti,verzonnen door chef-kok Hein (12 jaar). Het meubilair op het terras is gemaakt door: firma Stadshout,Martijn Brouwer en that Tree Guy. Wij hebben eerlijke producten zoals Earth koffie en Tony’s Chocolonely en Grunschnabel in ons assortiment.

Het terras van de Boshalte is bij uitstek ook geschikt om met kinderen te relaxen. Er staat een mooie locomotief gemaakt van bomen uit het bos en er zijn driewielertjes waar de kleintjes op rond kunnen fietsen. Het is een plek waar je een schoolkrijt berichtje kunt achterlaten, kunt hoepelen, een homemade taartje kunt eten of waar je lekker van het zonnetje kunt genieten in de hangmat. Het is een perfecte plek om even op adem te komen of een start te maken met een heerlijke wandeling, fietstocht of met één van de vele andere activiteiten die in het bos mogelijk zijn zoals paardrijden. (U bent bij ons van harte welkom met uw eigen paard.)

Daarnaast zijn er op het terras nog allerlei activiteiten zoals jazz of een massage op zondag en staat er binnenkort een boekenkast met ruilboeken.

Terras Activiteiten

  • Woensdag 13 december gesloten

    Lieve gasten, door het enorm slechte weer moeten we helaas onze deuren dichtdoen. Dit doen we met pijn in ons hart! Hopelijk zal het weer snel gunstiger worden, zodat we weer koffie, tosti’s en fietsen kunnen serveren. We blijven wel bereikbaar via telefoon en mail, dus mocht er iets zijn: de Bosmoeder is te bereiken. […]

    Meer lezen...
  • Donderdag 7 december vanaf 12.00 open

    Beste Boshalte bezoekers, Morgen donderdag 7 december zijn wij vanaf 12.00 open. Vriendelijke groet, het Boshalte team

    Meer lezen...