Terras

aa-B&W-96dpi-cMartinPluimers-DSC_4019 copy11807776_1198584323502191_1204694693539821911_okoos steef kiosk

Het terras van Fietsverhuur Amsterdamse bos de Boshalte, is zeker een tussenstop waard. Het is een bijzonder terras waar de sfeer jazzy en ontspannen is. Een plek voor jong en oud, toeristen en buurtbewoners. Er staan hand beschilderde tafels, door Natasja van der Jagt, waaraan een spelletje schaak gespeeld kan worden en het genieten is van een Professor Grunschnabel ijsje of van een niet te versmaden “Bosti”, een heerlijke tosti,verzonnen door chef-kok Hein (12 jaar). Het meubilair op het terras is gemaakt door: firma Stadshout,Martijn Brouwer en that Tree Guy. Wij hebben eerlijke producten zoals Earth koffie en Tony’s Chocolonely en Grunschnabel in ons assortiment.

Het terras van de Boshalte is bij uitstek ook geschikt om met kinderen te relaxen. Er staat een mooie locomotief gemaakt van bomen uit het bos en er zijn driewielertjes waar de kleintjes op rond kunnen fietsen. Het is een plek waar je een schoolkrijt berichtje kunt achterlaten, kunt hoepelen, een homemade taartje kunt eten of waar je lekker van het zonnetje kunt genieten in de hangmat. Het is een perfecte plek om even op adem te komen of een start te maken met een heerlijke wandeling, fietstocht of met één van de vele andere activiteiten die in het bos mogelijk zijn zoals paardrijden. (U bent bij ons van harte welkom met uw eigen paard.)

Daarnaast zijn er op het terras nog allerlei activiteiten zoals jazz of een massage op zondag en staat er binnenkort een boekenkast met ruilboeken.

Terras Activiteiten

 • Aanstaande maandag en dinsdag (2 en 3 oktober) grotendeels gesloten.

  2 jarig bestaan, zo 24 april

  Beste Boshaltebezoekers, In verband met de slechte weersvoorspellingen zijn wij maandag en dinsdag (2 en 3 oktober) grotendeels gesloten. Aankomende maandag zijn wij in de ochtend tot 13.00 wel aanwezig voor fietsverhuur en dan ook dus voor koffie 🙂 . Telefonisch zijn we uiteraard beschikbaar. Vanaf woensdag is iedereen van harte welkom, voor alles wat […]

  Meer lezen...
 • Teamuitje 12 september

  Koos zegt altijd: “communicatie is de held van een organisatie” 😉 Dus om de held levende te houden hebben we binnenkort  een teamuitje! Dat betekent voor ons veel gezelligheid, maar voor onze klanten een dichte Boshalte. Daarom zijn we dinsdag 12 september vanaf 14u gesloten. Uiteraard zijn we in de ochtend nog gewoon open voor de […]

  Meer lezen...