Terras

aa-B&W-96dpi-cMartinPluimers-DSC_4019 copy11807776_1198584323502191_1204694693539821911_okoos steef kiosk

Het terras van Fietsverhuur Amsterdamse bos de Boshalte, is zeker een tussenstop waard. Het is een bijzonder terras waar de sfeer jazzy en ontspannen is. Een plek voor jong en oud, toeristen en buurtbewoners. Er staan hand beschilderde tafels, door Natasja van der Jagt, waaraan een spelletje schaak gespeeld kan worden en het genieten is van een Professor Grunschnabel ijsje of van een niet te versmaden “Bosti”, een heerlijke tosti, verzonnen door chef-kok Hein (12 jaar). Het meubilair op het terras is gemaakt door firma Stadshout, Martijn Brouwer en That Tree Guy. Wij hebben eerlijke producten zoals Earth koffie en Tony’s Chocolonely en Grunschnabel in ons assortiment.

Het terras van de Boshalte is bij uitstek ook geschikt om met kinderen te relaxen. Er staat een mooie locomotief gemaakt van bomen uit het bos en er zijn driewielertjes waar de kleintjes op rond kunnen fietsen. Het is een plek waar je een schoolkrijt berichtje kunt achterlaten, kunt hoepelen, een homemade taartje kunt eten of waar je lekker van het zonnetje kunt genieten in de hangmat. Het is een perfecte plek om even op adem te komen of een start te maken met een heerlijke wandeling, fietstocht of met één van de vele andere activiteiten die in het bos mogelijk zijn zoals paardrijden. (U bent bij ons van harte welkom met uw eigen paard.)

Daarnaast zijn er op het terras nog allerlei activiteiten. Zo worden er op zondag plaatjes gedraaid, staat er een boekenkast met ruilboeken en hebben we een schaakspel klaar staan.

Terras Activiteiten

  • Herfst

    Het lijkt nu toch echt herfst te zijn geworden, ook al hebben we ons met hand en tand verzet. Daarom zullen we nu en dan een dag gesloten zijn. Om te beginnen, aanstaande maandag en dinsdag (12/13 november). Telefonisch zijn wij uiteraard bereikbaar en voor fietsverhuur en elliptigo eventueel beschikbaar, op afspraak. En dan is […]

    Meer lezen...
  • Hoera! We bestaan 4 jaar: Boshalte Feest zondag 24 juni!

    Hoera! We kunnen alweer vier jaar genieten van de Boshalte! Voor ons is het elke dag een feestje om voor onze gasten klaar te staan, maar we vieren het ook graag MET jullie. Dus is op zondag 24 juni weer het Boshalte Jaarfeest! Met dit jaar als thema: MEERZIJDIGHEID. Kom je ook verkleed? Dat vinden […]

    Meer lezen...