Hoera! We bestaan 4 jaar: Boshalte Feest zondag 24 juni!

Hoera! We kunnen alweer vier jaar genieten van de Boshalte!

Voor ons is het elke dag een feestje om voor onze gasten klaar te staan, maar we vieren het ook graag MET jullie.
Dus is op zondag 24 juni weer het Boshalte Jaarfeest!

Met dit jaar als thema: MEERZIJDIGHEID. Kom je ook verkleed? Dat vinden wij leuk! Dus trek je gekste, tegenstrijdigste combinaties aan, ga voor de vreemdste kleurencombinaties en printjes, laat je mannelijke en vrouwelijke kant zien, je goede en je slechte, ofwel, laat de vele kleuren van je karakter naar buiten en laat je veelzijdigheid zien!

Verder staan er weer leuke activiteiten op het programma die plezier brengen voor jong en oud.
Om te beginnen zullen er zeker weer crêpes gebakken worden.
De tafelvoetbal tafel staat klaar als middelpunt van een hevige strijd! Want er zal een heus tafelvoetbaltoernooi plaatsvinden. Elk kwartier een nieuwe ronde, en de winnaars van elke ronde krijgen een drankje naar keuze. Dus schrijf je in!

Onze eigen Natasja, die van de prachtige tafeltjes, nodigt de kinderen uit voor een creatieve activiteit voor kinderen op het achterterras.

Altijd al willen weten hoe het is om een rondje door het bos op de ElliptiGo te rijden? Je kan het zondag uitproberen met de opstap dag! 20 minuten gratis op een 3C of 8C, Grijp je kans.

Onze vinylman komt fijne plaatjes draaien. Maar hoe meer plaatjes hoe beter, dus neem je favoriete singel mee en hij zal hem zeker draaien: BRING YOUR OWN PLAATJE!

Ook laat Portretdichter Bert Wagenaar van Kreveld zich traditioneel door jou inspireren voor een persoonlijk portret in dichtvorm! Zomaar op ons terras.

Om 16:00 uur gaan we swingen met ‘some funky jazz’ van “ons welbekende jazzduo” op saxofoon en gitaar.

Al met al wordt het dus een mooie middag gevuld met plezier voor iedereen.

Zien we jullie zondag? Wij hebben er zin in!

Liefs,
De Boshalte Crew

Geplaatst in Tips.