Terras


Het terras van Fietsverhuur Amsterdamse bos de Boshalte, is zeker een tussenstop waard. Het is een bijzonder terras waar de sfeer jazzy en ontspannen is. Een plek voor jong en oud, toeristen en buurtbewoners. Er staan hand beschilderde tafels, door Natasja van der Jagt, waaraan een spelletje schaak gespeeld kan worden en het genieten is van een Professor Grunschnabel ijsje of van een niet te versmaden “Bosti”, een heerlijke tosti, verzonnen door chef-kok Hein (12 jaar). Het meubilair op het terras is gemaakt door firma Stadshout, Martijn Brouwer en That Tree Guy. Wij hebben eerlijke producten zoals Earth koffie en Tony’s Chocolonely en Grunschnabel in ons assortiment.

Het terras van de Boshalte is bij uitstek ook geschikt om met kinderen te relaxen. Er staat een mooie locomotief gemaakt van bomen uit het bos en er zijn driewielertjes waar de kleintjes op rond kunnen fietsen. Het is een plek waar je een schoolkrijt berichtje kunt achterlaten, kunt hoepelen, een homemade taartje kunt eten of waar je lekker van het zonnetje kunt genieten in de hangmat. Het is een perfecte plek om even op adem te komen of een start te maken met een heerlijke wandeling, fietstocht of met één van de vele andere activiteiten die in het bos mogelijk zijn zoals paardrijden. (U bent bij ons van harte welkom met uw eigen paard.)

Daarnaast zijn er op het terras nog allerlei activiteiten. Zo worden er op zondag plaatjes gedraaid, staat er een boekenkast met ruilboeken en hebben we een schaakspel klaar staan.

Elke Woensdag: Peuters in het Wild!

Kijk ze daar nou toch eens zitten, de dappere Peuters in het Wild en Natuur is een feest van Karen Van ’t Padje. Net terug van hun berenjacht. Even opwarmen bij het vuur onder een warme deken en met een lief verhaal. Wat een feest weer. Elke woensdag……

Informatie over het koude seizoen

Het is weer zover… met pijn in ons hart nemen wij ieder jaar deze beslissing: In het natte, koude seizoen op maandagen en dinsdagen dicht. Van woensdag t/m zondag staan wij gewoon de hele winter voor iedereen klaar met onze koffies, broodjes, fietsen, Elliptigo’s, Wallace, taarten,soms soep, en voor uw fietsreparaties. Op de dagen dat […]

Tango in het Amsterdamse Bos- DJ Martijn

It is that time of the year; spring is in the air. The tango is waiting. DJ Martijn warmly invites all tangeros to his open air milonga under the trees. Dance the afternoon away or come and watch them sway.

Verjaardagfeestjes

Het terras van de Boshalte leent zich uitstekend voor het vieren van een verjaardag. Wij denken graag met u mee over de invulling hiervan. Wat denk je bijvoorbeeld van een kindercircus op het achterterras of een uitgebreide lunch aan de lange tafel.

Schaken in Amsterdamse Bos

Je bent altijd welkom om ook een partijtje te komen schaken!

Culturele activiteiten

Jazz op zondag Lezingen en theater optreden