Homemade taarten

Op het terras van Fietsverhuur  Amsterdamse bos de Boshalte wordt een wisselend assortiment van verse, huisgemaakte taarten geserveerd.

Taarten assortiment

Freek is een banketbakkerszoon die van zijn vader een aantal familie recepten overgeleverd heeft gekregen. Twee van deze taarten serveren we nu op het terras: de citroentaart en de wortel-notentaart. De wortel-notentaart wordt door Freek zelf gemaakt en het recept van de citroentaart is inmiddels alweer doorgegeven aan zijn zoon Justus . Zijn jongste zoon , Floris, maakt voor ons een speciale cake.

Al geruime tijd hebben wij bij de Boshalte onze eigen kok ,Koos, in huis, die verantwoordelijk is voor het bakken van de brownies, de pecan-noten-taart en sinds kort ook de appeltaart. Al zijn taarten zijn van biologische producten. De brownies worden gemaakt van Tony’s Chocolonely-repen!

Verder worden op het terras eigengemaakte dadelkoek geserveerd, gemaakt door de dochter van Hennie, een goede vriendin van de Boshalte en een van Stefanie’s dochters (Joey) maakt een bijzondere kokos-dadel-amandeltaart.

Alles bij elkaar een assortiment waar veel mensen voor terug komen.